Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: İstanbul motor yat kiralama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
İstanbul tekne kiralama yaparken ihtiyacınıza uygun olacak tekneleri seçmeniz ekonomik olarak önemli olmasının yanı sıra rahatlık ve konfor açısından da oldukça önemlidir.

Boğazda mavi yolculuklarda keyifli vakit geçirebilmek için çok sayıda ve özellikte deniz aracı bulunmaktadır. Tatilinizi şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta geçirmek istiyorsanız şehre uzaktan bakmak ve mavi yolculuklara yelken açmak için tekne kiralaması yapabilirsiniz. Boğazda tekne kiralama için çeşitli özelliğe sahip deniz araçları sunulmaktadır. Hız tutkunları için motor yatlar, rahatlık ve konfor isteyenler için geniş yatlar uygun fiyatlarla kiralanmaktadır. Kalabalık ve güzel bir etkinlik planlıyorsanız içerisinde her şeyi bulabileceğiniz katamaran kiralaması yapmanız gerekmektedir.

istanbul tekne kiralama
Birçok kişi tarafından çok sevilen ve yaz aylarının vazgeçilmez zarif araçlardan birisi olan yelkenliler sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. İstediğiniz genişlikte ve türde yelkenlileri tercih ederek sevdiklerinizi daha özel hissettirebilir onlara unutamayacağı bir tatil keyfi yaşatabilirsiniz. Kiralık tekne çeşitleri oldukça fazla olmasından dolayı ihtiyacınıza yönelik seçimi yapmanız maddi açıdan da oldukça önemlidir. Çünkü her teknenin fiyatı özelliğine göre ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Hız tutkunu iseniz boğazda motor yat kiralama da yapabilirsiniz. İstediğiniz koyda demir atabileceğiniz tekneler sizi doğanın güzelliklerine götürmektedir. Özel günlerde, doğum günü gibi toplu organizasyonlarda yat kiralama yaparak istediğiniz sayıda misafirinize eğlence imkânı sunabilirsiniz. Yatlar teknelere göre daha geniş ve kullanışlı olarak tasarlanmaktadır.