Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: KIZ GİYDİRME OYUNU
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Kız giydirme oyunu ile farklı taze denemek isteyenler kızlara makyaj yapıp, kıyafet seçimi yapılıyor. Menü de oyun içinde yer alan prenses kızların resmi bulunmaktadır. Resimlerin alt tarafında yer alan makyaj yapma ve kıyafet giydirme butonlar ile 8 aşamalı bir moda ya da daha farklı aşamalar da bulunan oyunlarda bir moda dünyasına giriş yapmış okuyorsunuz.
Giydirme oyununda makyaj yapma bölümünde yer alan ekranın alt kısmında ki ruj, kirpik çeşidi, göz makyajı ve yanaklar için sürülen gönderen rengi menü butonları yer almaktadır. Oyun içinde bulunan her bir menünün içindeki seçenekler ekranın sol tarafında görünmektedir. Siz kendi istediğiniz seçeneği kızın yüzüne uygulamak için seçeneğin üstüne tıklayarak bunu yapabilirsiniz. Oyun ekranın sağ alt tarafında ise ok butonuna tıklayıp bir sonraki aşamaya geçiş yapabiliyorsunuz.

Giydirme bölümüne geçiş

Kız giydirme oyunu oynarken makyaj işlemi bittikten sonra giydirme aşamasına geçiş yapılmaktadır. Giydirme bölümünde ekranın sağ yarında giysi dolabı ve son tarafında da prensesler yer almaktadır. Ekranda yer alan dolabım alt tarafındaki sağ ve sol butonlara basarak dolabın diğer bölmelerine geçiş sağlayabilirsiniz. Raflarda yer alan seçeneklerin üstüne basıp prenseslere istediğiniz kıyafeti giydirebilirsiniz. Ayrıca oyunda yer alan dolaptan prensesler için saç modeli, şapka, gözlük, kıyafet, takı, çanta gibi birbirinden güzel aksesuarlar seçerek çok güzel kombin yapabilirsiniz.