Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Trovo Canlı Yayın İzlenme Botu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Sitenin Adı : Türkiye'nin Lider TROVO İZLEYİCİ SATIŞ Paneli
Sitenin Adresi : https://smmproglobal.com/
Sitenin İçeriği : Canlı Yayın Platformu Trovo Live
Sitenin Kodlandığı Dil : CMS - PHP
Sitenin Açılış Tarihi : 2022
Site Hakkında Genel Açıklama : Trovo izleyici satın alımının arttığı bu dönemde sizlere Trovo'dan bahsetmek istedik. Twitch Türkiye'de yaşanan skandaldan sonra, yayın yapmak için platform arayan Rekkitz ekibinin geçeceği söylenen Trovo Live!

Trovo Live, en yeni video oyunu canlı yayın sitelerinden biridir ve şu anda Twitch ve YouTube'un hakim olduğu pazara girmeye çalışırken, Mixer ile aynı kaderi paylaşmaktan kaçınmaya çalışıyor.

Yeni canlı yayın platformu Trovo Live, PUBG ve Riot Games'in sahibi; Epic Games, Ubisoft ve Activision Blizzard'ın hissedarlarından olan Tencent firmasına ait.

Trovo, Twitch ve YouTube Live'ın yerini doldurmaya çalışacak
Canlı Yayın Platformu Trovo Live Nedir?
image2125447ae931e033.png
Canlı yayın platformunun ara yüzüne bakıldığına Twitch ile benzerlikler görülebilir düzeyde. Twitch'te olduğu gibi "öne çıkan yayıncılar" ve "önerilen kanallar" bölümleri ana sayfada yer alıyor.


Trovo İzleyici Satın Al

rovo platformu daha önceden "Madcat" ismine sahipti ve ilk çıkış yaptığı andan beri beta olarak test edildi. Microsoft'un canlı yayın platformu Mixer'in kapanmasının ardından 30 milyon dolarlık bir partner yayıncılık programıyla Temmuz 2020'den itibaren bazı ciddi hamleler yapmaya hazır görünüyor.

Site, ortaklık programıyla ilgili bir basın açıklamasında, "Tamamen yeni bir platformda yeniden inşa etmenin ne kadar zor olduğunu ve bunun tek başına taşımanızı istemediğimiz bir yük olduğunu anlıyoruz" dedi. "Trovo, para kazanma fırsatlarının kariyerlerini canlı yayın yapmaya adanmış tüm yayıncılar için mevcut olması gerektiğine inanıyor ve yol boyunca Trovo'yu destekleyen içerik oluşturucuları desteklemeye yardımcı olmaya kararlıyız."

Trovo Live Nasıl Çalışıyor?
Trovo'nun partner yayıncılık programı, izleyicilerin 4.99$ abonelik ücreti karşılığında sitedeki herhangi bir yayıncıya abone olmalarını sağlar. Abonelik özelliği Twitch'te de olduğu gibi, yükseltilebilir abonelik rozetleri ve sohbette öne çıkmanıza yardımcı olacak bir dizi özelleştirilebilir özellik sağlıyor.

Platformda izleyiciler ve yayıncı arasında yayın sırasında etkileşim için birkaç yol sunuyor. Twitch'teki bit sisteminie benzer, Trovo izleyicileri, yaratıcının ve herkesin görmesi için yayında görünen ifadeler veya diğer efektler olan büyüleri satın almak için "Mana" ve "Elixir" kullanacaklar.

Sitenin mobil oyunlara ve yeni bir ortaklık programına odaklanmasının Trovo'nun uzun süre dayanıp dayanmayacağını yalnızca zaman gösterecek.