Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: MEXC 2022 Dünya Kupası 100 BTC Ödüllü Vadeli İşlemler Etkinliği Başladı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
jqeyvxw.jpeg

MEXC 2022 Dünya Kupası Vadeli İşlemler Alım Satım Yarışması (2022 WCFC) 100 BTC Toplam Ödül Havuzu ve Günlük Ödüllerle Başlıyor!

Dünya kupasının gelişi ile birlikte MEXC borsası yeni etkinliğini sizlerle buluşturuyor. MEXC ile dünya kupası maçlarını keyifle izleyin. WCFC'ye katılarak 100 BTC büyük ödülün sahibi siz olabilirsiniz.


Etkinliğin kayıt dönem Türkiye saati ile 25 Kasım 03.00 ile 19 Aralık 02.55 tarihleri arasında, yarışma dönemi ise 1 Aralık 2022 ile 19 Aralık 03.00 tarihleri arasında olmaktadır.

MEXC borsası katılım şartı olarak tek bir kural belirlemiştir. Vadeli işlemler hesabında varlığı en az net olarak 300 USDT bulunduran kullanıcılar yarışmaya katılım hakkı sağlayacaklardır.

Etkinlikte uygun işlem çiftleri olarak sadece USDT-M Vadeli İşlem Çiftlerini kullanabilirsiniz.

Dünya Kupası Vadeli İşlemler Alım - Satım Yarışmasında ödül havuzu, katılımcı sayısı ile doğru orantıda olacaktır. Bu etkinlikte üç aşama bulunmaktadır;

1. Marjinli Alım - Satım Yaparak 100 BTC'ye kadar ödül havuzundan pay alın.
2. Günlük İşlem Hacmi Sıralaması İlk 100
3. Çark Çevirme etkinliğidir. İlk katılan kişilere %100 Kazanma Şansı verilmektedir.

Sizler de MEXC borsasının etkinliklerinden yararlanmak için aşağıda bulunan linke tıklayarak kayıt olabilir, kazanmaya başlayabilirsiniz.


Risk Uyarısı


Kripto para yatırımları yüksek piyasa riski taşımaktadır. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapınız. MEXC Global, kaliteli projeleri seçmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, ancak yaşayacağınız yatırım kayıplarından sorumlu tutulamaz. Topluluğa saygı duyan bir dijital alım satım platformu olarak MEXC, hiçbir kötü niyet olmaksızın doğru, şeffaf ve adil ticaret ilkelerini esas alır. Kullanıcılarımıza dijital varlıkların alım satımı için daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.



Eğer hala bir MEXC üyeliğiniz yoksa, avantajlı etkinliklerden faydalanmak ve birçok altcoine yatırım yapmak için şu bağlantıdan üyelik oluşturabilirsiniz:

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM


Bizi sosyal medyada takip edin

Telegram: https://t.me/MEXCTurkey