Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
o95hllk.jpeg


MEXC, Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Etkinliğini Başlatıyor!

MEXC borsa, işlem hacimleri kapsamında büyük borsalar arasında yerini gün geçtikte ileri bir seviyeye taşımakta. Uzun yıllardır bu sektörde var olan ve piyasa yönünden güvenilir olan bir borsadır.

Ana yeri Meksika' da kripto para borsası Amerika tarafından lisans alan 4. Kripto para platformu unvanına sahip.

MEXC kripto para borsa, spot işlemlerinde sıfır piyasa yapıcı işlem ücreti etkinliğini başladığını daha önce duyurmuştu. Bu şartlara gelin birlikte göz atalım;

1 Aralık 2022 - 03:00 tarihinde (TSİ) başlamıştır.

Etkinlik bitiş tarihi belirlenmemek ile birlikte bir sonra ki duyuruya kadar devam edeceğini bilinmektedir.
MEXC borsa içerisinde tüm vadeli işlem çiftlerinde geçerli olmaktadır.

MEXC bu hediyeyi sizlere, minnettarlığını göstermek amacıyla yapmaktadır. Yüzdelik hacmi yıllık olarak çok büyük ve günlük işlem hacmi küresel olarak ilk 10 içerisinde yer almaktadır.

Risk Uyarısı


Kripto para yatırımları yüksek piyasa riski taşımaktadır. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapınız. MEXC Global, kaliteli projeleri seçmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, ancak yaşayacağınız yatırım kayıplarından sorumlu tutulamaz. Topluluğa saygı duyan bir dijital alım satım platformu olarak MEXC, hiçbir kötü niyet olmaksızın doğru, şeffaf ve adil ticaret ilkelerini esas alır. Kullanıcılarımıza dijital varlıkların alım satımı için daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.


Eğer hala bir MEXC üyeliğiniz yoksa, avantajlı etkinliklerden faydalanmak ve birçok altcoine yatırım yapmak için şu bağlantıdan üyelik oluşturabilirsiniz:

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM


Bizi sosyal medyada takip edin

Telegram: https://t.me/MEXCTurkey