Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aradığınız Yazılımlarla İlgili Bilgiler Dizinbilgi’de Var !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site: www.dizinbilgi.com.tr
Konu: En iyi ve En Çok Kullanılan Yazılımlar

Herkese Merhaba Arkadaşlar;

İnternet çağındayız biliyorsunuz ve hatta gündelik hayatınız, işiniz, sosyal ortamınız dahil olmak üzere internet kullanımını yaşıyorsunuz. Akıllı cihazlardan, bilgisayarlardan, tabletlerden gerek donanımsal gerekse de yazılımsal ilgi odaklarımız olabiliyor. Örneğin bugün kullandığınız akıllı cihaz uygulamaları app ürünleri, dinlediğimiz müzik uygulamaları programları veya yazılımları, tasarım yazılımları veya kodlama yazılımları gibi dizinler bulunmakta. Tabiki bunu çeşitlendirebiliriz.

Arkadaşlar siz hiç internetteki yazılımlarla alakalı ansiklopedik biçimde bilgi veren, oluşturma geliştirme yazma yazılımları dahil olmak üzere bu yazılımların fonksiyonlarını ince detaylarıyla anlatan site gördünüz mü ? Şahsen ben görmedim. Görmediğim için ilk defa karşılaşmış olduğum ve yazılımlarla alakalı örnek programlar göstererek bunları iyi şekilde anlatan başka bir siteyle karşılaşmamıştım. Oysaki www.dizinbilgi.com.tr google yandex bing yahoo gibi arama motorlarında bilgi alabilmek için yazılımların detaylarını öğrenmeye çalışanlara, ulaşmak istedikleri bilgileri hazır şekilde veriyor.

Nasıl mı ? çok basit. Öncelikle dizinbilgi.com.tr adresine giriyorsunuz. Site kendi tasarımı itibariyle özgün, kullanımı itibariyle güvenli olup  kullanıcıların bilgi güvenliğine de saygılıdır. Yani sağlıklı bir siteden bilgiler edineceğinizi garanti ediyoruz. Siteye giriş yaptıktan sonra sırasıyla örnek yazılımlar ve bu yazılımlarla alakalı başlıklar göreceksiniz. Şuanda internette en çok talep gören yazılımları, en çok kullanılan yazılımları, en çok tercih edilen yazılımlarla ilgili örneklendirmeler ve kapsamlı açıklamalar mevcut.

Örneğin site içerisinde en iyi yazılımlarla alakalı açılan başlık modelleri şu şekildedir;

- En İyi 10 Oyun Motoru ve Geliştirme Yazılımı
- En İyi 10 Ses ve Müzik Oynatıcı Yazılımı
- En İyi 10 Görüntü Düzenleme Yazılımı
- En İyi 10 3D Model Oluşturma Yazılımı
- En İyi 10 Office ve Yazı Yazma yazılımı
- En İyi 10 Video Düzenleme Yazılımı
- En İyi 10 Müzik Düzenleme Yazılımı
- En İyi 10 Yazılım Geliştirme Ortamı IDE
- En İyi 10 Açık Kaynaklı Ücretsiz Yazılım


Tabiki bu başlıklandırmalar zaman içerisinde gelen istek talep ve yeni gelişmeler düzeyinde genişletilecektir. Bugün en iyi ve en çok kullanılan güvenli yazılımlarla alakalı açıklamalar yapılarak ziyaretçilerin bilgilendirilmeleri hedeflenmiştir. Siteye editörler hergün bilgi datalarını güncelliyor ve yenileri eklenmeye devam edilmekte. Bu gerçekten harika Dizinbilgi.com.tr sitesini hemen şimdi siz de ziyaret etmelisiniz.