Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Avrupa’ya Ürün İhracatı Önerisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Merhaba arkadaşlarım,
Biz 17 yıldır Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünya geneline gelinlik ve aksesuarlarının ihracatını yapmakla birlikte diğer yandan göz ucu ile olsa da diğer benzer sektörlere de göz ucuyla bakmıyor değiliz.
Sürekli farklı alanlarda girişimde bulunduğumuz için karşıma çıkan her fırsatı değerlendiremeyebiliyorum.
İşte tam bu noktada, yeteri kadar efor sarfedemeyeceğimi düşünerek sizlerle bu bilgiyi paylaşmak istiyorum.

Şu an ülkemizde üretimi yapılıp toptan piyasada 20-25 TL civarında satılan bu ürünlerin yurtdışına satış rakamları 100-120 TL arasında değişiyor. Yani anlayacağınız gibi, 4 kat kar marjından bahsediyorum.
[b]Ürün : P E R D E[/b]

Perde konusunda şu günlerde Avrupa ülkelerinde talep patlaması var çünkü Çin’li birkaç üretici tarafından verilen sözlerin tutulmaması başta olmak üzere birkaç olumsuz durum sebebiyle doğan bu ürün açığını acele ederek doldurabilirsiniz.

Bahsi geçen konu ile ilgili üreticileri genellikle Bursa ilinde bulabilirsiniz. Firmalar ile görüşüp toptan satış yapmak istediğinizi belirtin ama Avrupa’ya satacağınızı söylemeyin. Bu durumda size bakış açıları da, fiyatları da değişiyor; onlardan daha çok kazanç sağlamanız kendilerine dokunuyor.

Aramızda çok sayıda girişimci arkadaşımız olduğunu bildiğim için böyle bir fırsattan bahsetme ihtiyacı duydum. İşin en güzel yanı, bir kuruş sermaye koyma zorunluluğunuzun olmamasıdır.

Konu ile ilgili sorularınızın cevapları mesajda açıklamak için uzun olabilir. Benim bu çalışma karşılığında asla hiçbir maddi beklentim yoktur fakat işleyiş konusunda takıldığınız yerler olursa profilimdeki telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Sevkiyatın hangi kargo firmaları ile yapılacağı, ödemeyi yurtdışından hangi kuruluşlar aracılığı ile alabileceğiniz konusunda yol gösterebilirim.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Saygılar