Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sancaktepe Evden Eve Nakliyat
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Sancaktepe Evden Eve Nakliyat şirketi olan Evinkur nakliyat, sektördeki 25 yıllık tecrübesiyle hizmet veren profesyonel ve kurumsal bir şirkettir. Şirket sadece Sancaktepe değil Kartal ilçesinde de hizmet vermektedir. Bir evden başka bir eve taşınmak birçok insan için zorlu bir süreçtir. Taşınan eşyaların doğru bir şekilde taşınması ve zarar görmemesi önem arz eden bir konudur. Evinkur nakliyat şirketi bu konudaki tecrübesini, profesyonel ekibini ve modern araçlarını kullanarak nakliyat sürecini zahmetsiz bir hale getirmektedir.

Eşyalar taşınmadan önce şirket tarafından garanti altına alınmakla birlikte eşyaların taşınması için detaylı bir taşıma planı yapılmakta ve plan doğrultusunda taşıma işlemi şirket tarafından gerçekleştirilmektedir. Eşyalar taşınmadan önce şirket personelleri eşyaları paketlemekte ve demonte etmektedir. Büyük mobilyalar zarar görmeden profesyonel ekip tarafından sökülmekte ve paketlenmektedir. Eşyaların paketlenmesinin temel sebebi, taşıma esnasında eşyaların zarar görmemesini sağlamaktır. Taşıma esnasında ilk olarak mobilya, beyaz eşya ve büyük boyuta sahip eşyalar asansör sistemi ile taşınmaktadır. Evde bulunan küçük ve kırılabilir eşyalar farklı bir araç ile taşınmakta ve eşyaların zarar görme ihtimali minimuma indirilmektedir. Eşyaların taşınma esnasında zarar görmesi durumunda eşyalar taşınmadan önce Evinkur tarafından garanti altına alındığı için zarar şirket tarafından karşılanmaktadır.

Nakliyat şirketleri gelişmiş nakliyat yöntemlerini kullanmak ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek zorundadır. Evinkur nakliyat bu konunun farkında olmakla birlikte nakliye sektöründeki yeni teknolojileri sonuna kadar kullanmaktadır.

https://evdenevenakliyatistanbul.gen.tr/...-nakliyat/