Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Roket Hesaplama Araçları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: ROKETHESAP.COM - Roket Hızında Hesaplamalar
Site Konusu: İş hayatınızda ve günlük yaşantınızda hayatınızı kolaylaştıracak tüm hesaplama araçlarını sitemizde bulabilirsiniz.
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Özel Script

Eylül 2020 tarihinde kullanıcılara hizmet veren web sitemiz olan RoketHesaplama, kullanıcıların Matematik, Kredi, Vergi, Sağlık, Zaman ve diğer gibi farklı kategorilerde hesaplama yapmasına imkan tanıyan bir web sitesidir. Web sitemizde en çok kullanılan araçların başında ise mil hesaplama aracı gelmektedir. Kullanıcılar bu araç sayesinde Mil'i Kilometre'ye çevirebileceği gibi Kilometre'yi de Mil'e çevirebilmektedir.

Web sitemizde kullanıcılara sunduğumuz bir başka hesaplama aracı ise iki tarih arası hesaplama aracıdır. Bu araç ile de iki tarih arasındaki günü, ayı ve yılı hesaplayabilirsiniz. Örneğin, vefat etmiş bir kişinin doğum ve ölüm tarihini girerek kaç yıl yaşadığını bu araç sayesinde net olarak hesaplayabilirsiniz.

Yüzde Hesaplama aracı ise A sayısının yüzde kaçı B'dir, A sayısı B sayısının yüzde kaçı kadar artırılırsa kaç olur gibi zor yüzde hesaplamalarını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcılarından herhangi bir ücret talep etmeyen web sitemiz, sahip olduğu özel yazılımı sayesinde kullanıcılarının birçok farklı hesaplama yapmasını sağlayan bir web sitesidir.