Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Coin Etkinlikleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: YouBorsa.com - Kripto Para Sözlüğü
Site Konusu: Youborsa.com bir kripto para sözlüğüdür.Kripto para severlerin birbirleriyle etkileşim halinde olduğu interaktif bir sözlük sitesidir.
Site Yazılımı: Sözlük

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance'in paylaştığı rapora göre, Türkiye kripto para yatırımlarında Avrupa'da birinci sırada yer alırken, dünya genelinde ise dördüncü sırada yer almaktadır. Bunun temel sebebi ise ülkemizdeki yatırımcıların yeniliklere açık olması ve TL'nin enflasyona göre ciddi oranda değer kaybetmesidir. TL değer kaybedince ülkemizdeki yatırımcılar varlıklarını enflasyona karşı korumak için kripto para yatırımlarını arttırmışlardır. Diğer yandan, kripto paralar hala daha riskli yatırım araçlarıdır. Bu noktada hizmet vermek için kurulan Kripto para sözlüğü web sitemizde kripto paralar hakkında interaktif şekilde bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Sözlüğe üye olan kullanıcılar kripto paralar hakkında anlık olarak bilgi paylaşımı ve fikir aktarımı yapmaktadır.

Airdrop veya ICO gibi Coin etkinlikleri kripto para yatırımcılarının en çok sevdiği etkinliklerin başında gelmektedir. Bu etkinliklerde fiyatları oldukça düşük olan varlıklar etkinlik sonrasında fiyatlarını ciddi oranda arttırabilmektedir. Bu tarz etkinliklerden haberdar olmak için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterlidir.