Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kullan At Pet Bardaklar ve Kraft Çantalar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: Kullan At Fabrikası, Çanta, Bardak, Plastik Ürünler, Uygun Fiyat Bol Çeşit
Site Konusu: Kullan At Fabrikası, Uygun Fiyat Bol Çeşit, Kraft Çanta, Plastik Bardak, Gıda Kapları, Kese Kağıtları, Firmalara Özel Baskılı Ürünler Sağlamaktadır.
Site Yazılımı: Kurumsal / E-ticaret

5fdcb58786864_kullanatfabrikasi-com.png

Kullan At Fabrikası olarak; tamamen çevre dostu, geri dönüşümü yapılabilen ve tek kullanımlık ürün imalatı ve satışı yapmaktayız. Web sitemizdeki farklı kategorilerden bu ürünleri inceleyebilir ve ürünlerin fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Yaşanan pandeminin de etkisiyle kullan at ürünlerine olan talep giderek artmaktadır. Bu ürünler hem tek kullanımlık hem de çevre dostu olduğu için genellikle kurumsal şirketler tarafından tercih edilmektedir. Cafe ve Restorantlar başta olmak üzere birçok kurumsal şirket ürünlerimizi tercih etmektedir. Limonata, Alkollü içecekler ve Soğuk içeceklerde kullanılan pet plastik bardak ürünlerini perakende ve toplu şekilde satın alabilirsiniz. Bu ürünler %100 çevre dostu olmakla birlikte tek kullanımlık ürünlerdir.

Birçok farklı boyutta ve renk seçeneğinde satışını yaptığımız kraft çantalar modaya uygun şekilde dizayn edilmektedir. Paket servislerinde tercih edilen bu ürünler tek kullanımlık ve kişiye özel olduğu için, herhangi bir riskte taşımamaktadır. Bu yüzden de paket servisi olan kurumsal şirketler poşet yerine bu ürünleri tercih etmektedir. Ürünleri 25 adet veya 500 adet olmak üzere iki farklı şekilde sipariş edebilirsiniz. Ürünleri incelemek ve satın almak için web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.