Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: İzmir SEO ve Web Tasarım Ajansı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: İzmir SEO Ajansı & SEO Uzmanı - 8 Yıllık Tecrübe En iyi fiyatlar
Site Konusu: 8 yıllık İzmir SEO Ajansı tecrübemiz ile firmanızı Google'da üst sıralara çıkarıyoruz. 300+ Referans! Tüm çalışmalarımız garantilidir.
Site Yazılımı: Kurumsal

seoizmir-logo.png

SEO temelde Site içi (On-Page) ve Site Dışı (Off-Page) olarak ikiye ayrılmaktadır. Site Dışı yani backlink çalışmalarına başlamadan önce site içerisindeki hataları gidermek gerekmektedir. Yapılan temel hatalar, ilgili web sitesinin Google'da sıralama almasına engel oluşturacaktır. En çok yapılan hataların başında ise Title (Başlık) ve Meta Description (Açıklama) hataları gelmektedir. Google arama motorunun aradığı kriterlere baktığımızda, başlıkların 70 karakterden az, açıklamanın ise 150 karakterden az olması gerekmektedir. Bu karakter aşıldığında veya kopya olarak tüm sayfalara yansıtıldığında, arama motorunun botları ilgili sitenin sıralamasını yükseltmeyecektir. Bu konuda SEO Ajansı İzmir olarak sizlere profesyonel destek vermekteyiz.

İzmir Web Tasarım Fiyatları sayfamızı incelerseniz, web tasarım konusunda ne kadar uygun fiyata hizmet verdiğimizi görebilirsiniz. Günümüzde birçok web tasarım firması web sitesi tasarlarken SEO hatalarını görmezden gelmektedir ve bu da tasarlanan sitenin sıralama almasının önünde büyük engel oluşturmaktadır. İki konuya da hakim olan şirketimizden bu konuda hizmet alabilirsiniz. İzmir Sosyal Medya Ajansı olarak sosyal medya hesaplarınızı da yönetmekte ve bu hesapları geliştirmekteyiz. Web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.