Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Medyum Tuğra Sahtekar Mi?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Medyum Tuğra Sahtekar Mı?

Medyum Tuğra, Türkiye'nin en iyi Medyum hocalarından biridir. Medyum olarak hizmet veren Tuğra, Büyü bozma, Aşk Büyüsü, Bağlama Büyüsü, 41 Dikiş Büyüsü, Kabala Büyüsü, Papaz Büyüsü, Vefk ve Tılsım yazma da 10 yıllık havas ilmi (kenzul havas) aldığı için kolaylıkla büyüleri yapıp bozabiliyor. Kıbrıs'da bir çok kişiyi büyüden kurtarmıştır. Kara Büyü bozmada Avrupa'nın en iyi Medyum hocasıdır.

Aşk Büyüsü

Aşk, insanların tattığı en güzel duygulardan bir tanesidir. Aşk büyüsü bir başka değişle aşık etme büyüsü ise arası bozulan çiftlerin tekrardan arası düzelmesi için yapılan ak büyülerden bir tanesidir. Aşk büyüsü daha önce gerçek Medyum Tuğra tarafından yüzlerce kez yapılmıştır. Ve %99 olumlu sonuçlanmıştır ve yüzlerce çiftin arasını düzeltmiştir.

Bağlama Büyüsü

bağlama büyüsü genelde evli insanların özellikle de evli kadınların kocaları dışarıya bağımlı kalmasın diye yaptırdığı büyülerden bir tanesidir. Bağlama büyüsünde uzman olan gerçek Medyum Tuğra bugüne kadar bağlama büyüsü konusunda yüzlerce kez bağlama büyüsü yapmıştır.

Papaz Büyüsü

papaz büyüsü yapan hocalar bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdır. Papaz büyüsü yapan hocalar arasında en iyi papaz büyüsü yapan hocalardan bir tanesi de gerçek Medyum Tuğradır. Papaz büyüsü yapan hocalar aynı zamanda papaz büyüsünü de bozabilirler. Rahmani hocalar büyü yapamazlar ve büyüyü asla bozamazlar.

Medyum Vefk Yazan Hocalar

Vefk büyüleri diri tutmada yardımcı bir araçtır. Vefk yazan hocalar vefki yazmalarındaki sebeblerinden birtanesi de vefkteki tılsımlar büyüyü aktif tutar. Büyü yapıldığında mecburen bu büyünün aktif olarak devam etmesi için vefk olmalıdır. Medyum Tuğra vefk konusunda uzman bir hocadır. Yazdığı vefkler büyüler yüksek oranda tutmaktadır.

Kara Büyü

Kara büyü adından da anlaşılacağı gibi büyü yapılan kişiye hastalıklar, kısmetsizlik, maddi gelir kaybı, manevi huzur kaybı yaşatmak için yapılan büyülerdir. Ayırma Büyüsü, Soğutma Büyüsü, Sabun Büyüsü, Genelde kıskançlık, haset veya aralarında husumet ve kavga olan insanlar tarafından yaptırılan büyülerdir. Gerçek Medyum Tuğra, kara büyü yapımında ve kara büyü bozmada uzman bir Medyumdur. Aynı zamanda hüddam olduğu için 7 tane cin padişahı ve bu cin padişahlarının emrinde bulunan yüzlerce kabileye hükmeden Medyumlardan biridir. Dünyada sadece sınırlı sayıdaki Medyumlar bu kadar çok cin kabilesine hükmedebilmiştir.

Ak Büyü

Ak büyü adından da anlaşılacağı gibi zararsız aksine faydalı olan büyülerdir. Aşk büyüsü, Gideni geri getirme büyüsü, kısmet açma büyüsü gibi büyüler ak büyü olarak geçer. Birbirini seven iki insanın arasındaki muhabbeti ve aşkı artırmak için aşk büyüsü yapılır. Giden eşi, giden sevgiliyi tekrardan geri getirmek içinde geri getirme büyüsü yapılır. Eğer kişi evlenecek yaşa geldiği halde kısmeti çıkmıyorsa ya da evleneceği kişiyi bulamadıysa kısmet açma büyüsü veya evlilik büyüsü sayesinde evleneceği kişiyi bulabilir. Kısmet açma büyüsü sadece gönül işlerinde değil aynı zamanda bir yerde çalışıyor veya iş yeri sahibi ise işlerinin açılması ve gelirinin yükselmesi içinde kısmet açma büyüsü yapılabilir. Medyum Tuğra ak büyü konusunda uzman bir hocadır.