Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ünlülerin Hayatları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: Kimdir Kim? Nedir? Biyografi, Ünlülerin Hayatları
Site Konusu: Ünlülerin hayatları, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eğitimi, kariyeri gibi tüm bilgiler. Ayrıca teknoloji, gezi, eğlence hakkında merak edilen faydalı bilgiler...
Site Alt Yapısı: Blog

Web sitemizde insanların en çok merak ettiği konulardan birisi olan, ünlülerin hayatı, ünlülerin boyu ve ünlülerin biyografisi bulunmaktadır. Birçok ünlünün hayatının ve biyografisinin yer aldığı web sitemizde en çok merak edilen ünlülerin başında ise İdil sivritepe gelmektedir. Kanal D'de yakın zamanda yayınlanmaya başlayan bir dizi olan "Aşkın Tarifi" dizisinde rol alan İdil Sivritepe, bu dizide "Şebnem" karakterine hayat vermektedir. Aynı zamanda da Exxen platformunda yayınlanan "İlginç Bazı Olaylar" dizisinde de rol alan güzel oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümü'nde eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimini ise Craft Oyunculuk Atölyesi'nde alan güzel oyuncu kariyerine 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan dizisinde başlamıştır.

Yine web sitemizde en çok merak edilen oyuncuların başında ise 2003 doğumlu genç bir oyuncu olan Naz Sayıner gelmektedir. 15 Nisan 2003 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, Oyunculuk çalışmalarına küçük yaşta başlamıştır. Kameraların karşısına ilk olarak Arçelik ve Knorr gibi reklamlarla geçen güzel oyuncu, ilk dizi oyunculuğunu ise 2016 yılında yayınlanan "Gecenin Kraliçesi" adlı dizide yaşamıştır.