Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bilgi, Yaşam ve Sağlık Platformu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Site Adı: Bilgi, Yaşam, Sağlık - HepBilgi
Site Konusu: Yaşam, Sağlık ve Bilgi platformu olan Hepbilgi, kullanıcılarına ücretsiz şekilde bilgi vermeyi hedefleyen bir platformdur.
Site Alt Yapısı: WordPress

Web sitemiz olan HepBilgi'de Teknoloji, Sağlık, Yaşam, Aktüel ve Eğitim gibi kategorilerde rehber niteliğinde içerikler üretmekteyiz. Kullanıcıların merak ettiği ve işine yarabilecek olan içerikleri üreten sitemizde; Aspirin Ne İşe Yarar, Sivilce İzleri Nasıl Geçer, Kilo Alma Yolları nelerdir gibi içerikler üretmekteyiz. Eğitim kategorimizde ise Paramedik ve Makinistlik meslek dalları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Örneğin; Makinistlik Atama Puanları nedir ve Paramedik Atama Puanları nedir gibi soruların yanı sıra Paramedik Olabilme Şartları Nelerdir ve Paramedik Ne İş Yapar gibi sorularında yanıtlarını web sitemizde bulabilirsiniz. Bu iki meslek dalı da birçok insanın başvurda bulunduğu ve tercih ettiği meslekler olduğu için kullanıcılar Atama Puanları konusunda araştırma yapmaktadır.

Web sitemizin Film/Dizi kategorisinde La Case De Papel 5. Sezon Çıkacak mı, sorusunun cevabı verilmiştir. Yine Aktüel kategorimizde haftalık olarak Bim ve A101 gibi marketlerin ürün listlerinin paylaşımlarını yapmaktayız. Web sitemize ilgili bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.