Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Medyum Baransel Hoca
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Günümüzde Medyum Baransel gibi Dolandırıcı Medyumlar Çoğaldı. Bazı Medyumlar gerçek insan yorumları gibi yorum yazdırıp sizlerin paralarını almak için çabalıyorlar. Hiçbir Medyum yorum sayfalarına güvenmeyiniz. Çünkü o yazıların altındaki yorumları para ile yazdırıyorlar. Siz de gerçek yorum zannedip para kaptırıyorsunuz. Bana sorarsanız eğer Medyum Baransel gibi dolandırıcı medyuma para yatırmayın. Birincisi zaten medyumluk, üfürükçülük Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği suçtur. Ayrıca çoğu medyum dolandırıcı olduğu için nitelikli dolandırıcılık ile hüküm giyerler. Sizde nitelikli dolandırıcılık gibi yüz kızartıcı suçtan hüküm giymek istemiyorsanız hiçbir şekilde Dolandırıcı Medyum Baransel gibi bu tarz dolandırıcı medyumlarla iletişim kurmayınız. Hiçbir şekilde bu kişilerin banka hesaplarına para yatırmayınız.

Medyum Baransel Dolandırıcıdır İtibar Etmeyin!!!

Medyum Baransel Hoca gibi şarlatan, nitelikli dolandırıcı kişilere kesinlikle inanıp para yatırmayınız. Çünkü bu tarz kişiler size büyü yapacağım, büyü bozacağım gibi şeyler söyleyerek sizleri ikna ederek cebinizdeki 3-5 kuruş paraya göz dikecektir.

Gerçek Medyum ile Dolandırıcı Medyum Baransel Arasındaki Farklar
Gerçek medyum ile dolandırıcı medyum Baransel arasındaki farkı şöyle açıklayabiliriz. Bir medyumdan büyü yaptırmak veya büyü bozdurmak için konuştuğunuzda, para yatırmak için banka hesabı verirse medyumun web sitesindeki adı soyadı ile banka hesabındaki adı soyadı uyuşmuyorsa size kuzenimin, oğlumun, asistanımın banka hesabı gibi şeyler söylüyorsa kesinlikle para yatırmayın. O kişi dolandırıcı medyumdur. Ve amacı sizin paranızı almaktır.

Ayrıca gerçek medyumların kendine ait ofisleri bulunur. Eğer sizi ofise davet ederse işlemlerinizi gözününüz önünde yapabilirler.

Medyumlar, dolandırıcı medyumlar, sahtekar medyumlar, sahte medyumlar, medyum şikayetleri, medyum şikayet, medyum Baransel dolandırıcı mı, medyum Baransel şikayet, medyum Baransel şikayetleri, medyum ifşa sayfası, medyum yorumları, medyum Baransel yorumları, medyum şikayet yorumları, medyum ifşa, dolandırıcı medyumlar kimler, sahte medyumlar kimler, dolandırıcı medyumlar listesi, dolandırıcı medyumlar, dolandırıcı büyücüler, sahtekar büyücüler, sahtekar büyü hocaları, sahtekar medyum hocalar, sahtekar medyum hocaları, dolandırıcı büyü hocaları, dolandırıcı medyum hocalar, dolandırıcı cinci hocalar, sahtekar cinci hocalar, sahte cinci hocalar, cinci hocalar, medyum hoca yorumları, gerçek medyum hoca yorumları, dolandırıcı medyum hoca yorumları, sahtekar medyum hoca yorumları, Medyum Baransel Hoca yorumları, medyum Baransel Hoca dolandırıcı mı, Medyum Baransel Hoca Sahtekar mı, Medyum Baransel Sahtekar mı,