Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apk GimNow.com ile İndirilir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Açılımı android paket kiti olan apk, parlak zeka telefonlarda ya da tabletlerde oyun indirme işlemine yarayan bir yazılımdır. Apk sayesinde ancak Google play store uygulamasından değil farklı yöntemlerle de oyunlarınızı indirebilirsiniz. Android cihazlarınıza oyun indireceğinizde sizler için oyunlarınızı daha süratli bir biçimde indirmenizi yakalayacaktır. Öte taraftan dünya üzerinde en fazlaca tercih edilen oyunları ve en popüler oyunları APK download ile kolayca indirebilirsiniz. Oyun tutkunlarının kullandığı bu sistem sayeinde istenilen oyunlar daha kolay bir şekilde mobil cihazlara yüklenecektir.


APK download sizlere oyunlar hakkındaki kısa bilgiler de vermektedir. Bu sayede hangi oyunun nasıl oynandığı ve ne halde bulunduğunu kolayca görebilirsiniz.

Oyun kategorinizi seçebilirsiniz. Yani hangi alanda oyun oynamayı seviyorsanız bu alandaki en trend oyunları seçerek hemen cihazlarınıza indirebilirsiniz. Bu sayede artık sürekli olarak oyun yükleyip, silme durumu ile de yüz yüze kalmayacaksınız. Savaş oyunları, zeka oyunları, online oynanabilecek oyunlar ve iki kişilik oynanabilecek pek oldukca farklı türdeki oyunları oynama ve deneyimleme fırsatına kavuşabilirsiniz. APK download ile oyunların ne tür şekillerde olduğunu ve görsellerini de görebilirsiniz. Ancak oyun indirirken, korsan oyunlar olmadığından emin olmanız ve tekrar kötü yazılımlı oyunlar olmadığından güvenilir olmanız öneri edilir. Artık istek ettiğiniz ve sevdiğiniz oyunları telefonlarınıza veya tablet benzer biçimde mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.