Webmaster Forumu Teknoloji Teknoloji Genel v Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı!
Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı!
sercanblk
Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı!
0
279
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
sercanblk Senior Member
****
1 Year of Service
  • Konular337
  • Mesajlar337
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
chxeuow.jpeg


Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı!

En başarılı kripto para borsalarından biri olan MEXC, yeni bir etkinliğe imza attı.

MECX Futures %1200 gibi bir büyüme oranına sahip olmuş ve küresel olarak ilk 10'da yer almış.

Bu sebepten ötürü tüm vadeli işlem çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti adında bir etkinlik başlatmaya karar vermişler.

Etkinlik tarihi ise 1 Aralık 2022 03.00 (TSİ) olarak belirlenmiş. Ancak bu etkinliğin ne zaman biteceğine dair bir bilgi henüz verilmedi.

MECX bu konu hakkında daha sonra bir açıklama yapacaklarını dile getirdi.

Bu Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Etkinliği, MEXC şirketindeki bütün vadeli işlem çiftleri için geçerli olacakmış.Bu etkinlik hızlı iş geliştirme çabalarından dolayı ciddi bir büyüme oranı yakaladığı için gerçekleşecekmiş.

Eğer yeni bir kullanıcı olarak ilk defa MEXC bünyesindeyseniz aşağıdaki rehbere göz atın derim: https://support.mexc.com/hc/tr/articles/4411455789849

Siz de hem bu hem de bunun gibi etkinliklerin daha fazla olmasını istiyorsanız hem de bu etkinlikleri yakınlarınıza tanıtmak istiyorsanız davetiye linkini kullanarak istediğiniz kişileri MEXC bünyesine davet edin: https://www.mexc.com/invite



Risk Uyarısı


Kripto para yatırımları yüksek piyasa riski taşımaktadır. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapınız. MEXC Global, kaliteli projeleri seçmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, ancak yaşayacağınız yatırım kayıplarından sorumlu tutulamaz. Topluluğa saygı duyan bir dijital alım satım platformu olarak MEXC, hiçbir kötü niyet olmaksızın doğru, şeffaf ve adil ticaret ilkelerini esas alır. Kullanıcılarımıza dijital varlıkların alım satımı için daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.



Eğer hala bir MEXC üyeliğiniz yoksa, avantajlı etkinliklerden faydalanmak ve birçok altcoine yatırım yapmak için şu bağlantıdan üyelik oluşturabilirsiniz:

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM


Bizi sosyal medyada takip edin

Telegram: https://t.me/MEXCTurkey


Bu Konudaki Yorumlar
Artık Tüm Vadeli İşlemler Çiftlerinde Sıfır Piyasa Yapıcı İşlem Ücreti Zamanı! - Yazar: sercanblk - 12-07-2022, 06:16 PM