Webmaster Forumu Teknoloji Teknoloji Genel v MEXC Borsası Dünya Turnuvası Özel Etkinlik
MEXC Borsası Dünya Turnuvası Özel Etkinlik
sercanblk
MEXC Borsası Dünya Turnuvası Özel Etkinlik
0
448
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
sercanblk Senior Member
****
1 Year of Service
  • Konular337
  • Mesajlar337
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
jqeyvxw.jpeg

MEXC Borsası Dünya Turnuvası Özel Etkinlik

MEXC borsası kullanıcılarına dünya kupasına özel çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Üç ana etkinlik üzerinden gerçekleştirilen faaliyetlerde ödül 100 BTC. Ödül havuzundan yararlanmak ve kendi payına düşeni almak için sende gerekli özellikleri yerine getir.
300 USDT taban işlem hacminin yanında ödül havuzundan çark çevirebilirsin. Her gün yenilenen çark hakkı ile rahatlıkla ve keyifli şekilde kampanyadan faydalanabilirsin. Borsanın sunduğu bu kampanyaya katılmak için şartlar şu şekilde;
Etkinlik boyutuna göre kazançlar artıyor.İşlem hacimleri hangi etkinliğe katılacağınızı belirler. Dönem boyunca 10000 USDT işlem Etkinlik 2 için katılım hakkı sağlıyor.
Borsa şartları taşıyan kullanıcıları için ödül havuzundan kazanç imkânı sunuyor. Bunun yanında günlük her gece yenilenen çark hakkı ile Bonus kazanç fırsatı sunuyor.
Dünya kupası boyunca devam edecek katılımlar için kayıt dönemi devam ediyor. 19 Aralık sonunda sonuçlar açıklanacak olup kazananlar sıralamaya göre ödül havuzundan faydalanabilecekler.

PNL oranlarına göre yapılan katılımlar neticesinde ödüller sahiplerini bulacak. Borsa kullanıcıları için bu tür etkinlikleri yapmaya devam ediyor.

https://www.mexc.com/tr-TR/futures-activ...d=2022wcfc

Risk Uyarısı

Kripto para yatırımları yüksek piyasa riski taşımaktadır. Lütfen yatırımlarınızı dikkatli yapınız. MEXC Global, kaliteli projeleri seçmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, ancak yaşayacağınız yatırım kayıplarından sorumlu tutulamaz. Topluluğa saygı duyan bir dijital alım satım platformu olarak MEXC, hiçbir kötü niyet olmaksızın doğru, şeffaf ve adil ticaret ilkelerini esas alır. Kullanıcılarımıza dijital varlıkların alım satımı için daha güvenli, daha verimli ve daha güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.

Eğer hala bir MEXC üyeliğiniz yoksa, avantajlı etkinliklerden faydalanmak ve birçok altcoine yatırım yapmak için şu bağlantıdan üyelik oluşturabilirsiniz:

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM


Bizi sosyal medyada takip edin

Telegram: https://t.me/MEXCTurkey


Bu Konudaki Yorumlar
MEXC Borsası Dünya Turnuvası Özel Etkinlik - Yazar: sercanblk - 12-12-2022, 06:07 PM