Webmaster Forumu Teknoloji Haberleri İş Arayanlar - İş Verenler İşletme alanında kendimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
İşletme alanında kendimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
Axkyyw
İşletme alanında kendimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
1
91
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Axkyyw Junior Member
**
  • Konular6
  • Mesajlar6
  • Rep puanı 0
Herkese iyi günler! İşletme alanında kendimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Kaliteli işletme kursları veya okulları önerebilecek olan var mı? Sadece teori değil, uygulamaya geçirebileceğim gerçek dünyadan bilgiler içeren, pratik odaklı bir kurs arıyorum. Şimdiden teşekkürler!
Şuan Offine!
Şuan Offine!
egovuoxa Junior Member
**
  • Konular0
  • Mesajlar6
  • Rep puanı 0
Merhaba! Ee ne kadar yardımcı olur bilmiyorum, ama geçenlerde bir iş arkadaşım Laba adında bir uluslararası iş okulundan bahsetti. Sanırım finans, yönetim ve dijital pazarlama alanlarında çeşitli kursları var. Ben şahsen orada eğitim almadım, bu yüzden fazla bir şey söyleyemem, ama her ihtimale karşı linkini sakladım: https://laba.com.tr/. Belki web sitesine girip programları hakkında tüm detayları kendin öğrenebilirsin. Orada kursların açıklamaları, öğretmenler ve eğitim formatı hakkında bilgiler olmalı.